Semi kusam poliéster dope dyed benang filamén
  • Semi kusam poliéster dope dyed benang filaménSemi kusam poliéster dope dyed benang filamén
  • Semi kusam poliéster dope dyed benang filaménSemi kusam poliéster dope dyed benang filamén
  • Semi kusam poliéster dope dyed benang filaménSemi kusam poliéster dope dyed benang filamén
  • Semi kusam poliéster dope dyed benang filaménSemi kusam poliéster dope dyed benang filamén
  • Semi kusam poliéster dope dyed benang filaménSemi kusam poliéster dope dyed benang filamén

Semi kusam poliéster dope dyed benang filamén

LIDA® mangrupikeun pamimpin profésional Cina Semi Kusam poliéster Dope Dyed Filamén Benang pabrik kalayan kualitas luhur sareng harga anu lumrah. Pausahaan ieu lokasina di Xushi, Kota Dongbang, Kota Changshu. Eta diadegkeun dina 1983. Ieu produsén integrasi nilon jeung poliéster rupa-denier benang industri, dope dyed nilon 6, nilon 66, poliéster rupa-denier benang industri, seuneu-retardant jeung didaur nilon jeung poliéster filamén. Saatos 40 taun perjuangan sareng transformasi téknologi sareng inovasi, kualitas produk parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian seueur palanggan. Simkuring yakin yén urang tiasa cooperate sareng anjeun pikeun situasi win-win di mangsa nu bakal datang, sarta kami ngarepkeun jadi pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Kualitas luhur Semi kusam poliéster dope dyed benang filamén ditawarkeun ku pabrik Cina LIDA®. Mésér Benang Filamén Semi Kusam Poliéster Dope Dicelup anu kualitasna langsung kalayan harga murah.

Tujuan perusahaan perusahaan nyaéta pikeun ngahontal tujuan sareng meunang ku kaunggulan; misi kami nyaéta: fokus kana isu konci konsumén, nyadiakeun produk kalapa, sarta nyieun nilai gede pikeun konsumén.

 

filamén poliéster berwarna dijieun ku dyeing dope, kalawan kelir caang, fastness warna alus tur béaya rendah, nu ngurangan prosés dyeing tékstil saterusna sarta ngaheéat waktu jeung ongkos.

Fitur tina Benang Filamén Semi Kusam Poliéster Dope Dicelup:

Kakuatan: Kakuatan serat poliéster ampir 1 kali langkung kuat tibatan katun sareng 3 kali langkung kuat tibatan wol, janten lawon poliéster kuat sareng awét.

Résistansi panas: Ieu tiasa dianggo dina -70 ° C dugi ka 170 ° C, sareng gaduh résistansi panas pangsaéna sareng stabilitas termal diantara serat sintétik.

Élastisitas: Élastisitas poliéster caket sareng wol, sareng résistansi kerutna ngaleuwihan serat anu sanés. lawon teu wrinkle sarta ngabogaan ingetan bentuk alus.

Résistansi abrasion: Résistansi abrasion poliéster kadua ukur pikeun nilon sareng rengking kadua diantara serat sintétik.

nyerep cai: Poliéster boga nyerep cai lemah sareng Uap meunangkeun deui, sarta kinerja insulasi alus.

 

kakuatan tinggi, fastness warna tinggi, shrinkage low, résistansi suhu luhur, thermoplasticity alus, résistansi korosi, résistansi maké, résistansi lampu alus, koefisien low gesekan, insulasi listrik alus, non-toksik sarta euweuh bauan, résistansi cuaca alus.

Semi Kusam Poliéster Dope Dicelup Benang Filamén: dibandingkeun sareng pinuh-kusam, semi-kusam gaduh kilauan anu langkung terang sareng pantulan anu langkung jelas sareng kedip-kedip. Punah pinuh boga luster rélatif lemes, euweuh cerminan atra tur kedip-kedip, sarta teu dazzling.

Aplikasi Semi Kusam Poliéster Dope Dyed Filamén Benang:

High-grade benang jahit, benang fishing net, webbing, bolong husus, benang cored, lawon base kakuatan angin, lawon cai, lawon luhur-grade na widang lianna.


Pilihan Warna: Aya loba kelir pikeun konsumén milih, sarta taya bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer; (tingali bagian tina tampilan kartu warna pikeun detil)

Kauntungannana: TENACITY TINGGI, bahkan dyeing,

NYUSUT RENDAH, TAHAN PANAS Alus Utamana dipaké pikeun ngajahit benang

Parameter indéks produk:

(D) Barang

70D-420D

500D-1500D

nguji

standar

TENACITY

≥7.00

≥7.00

GB/T 14344

ELONGASI

16±2

16±2

GB/T 14344

Pangwatesan hawa panas

3.5

3.5

GB/T 6505

titik intermingling per méter

8

8

FZ/T 50001

0IL

7

7

GB/T 6504


(mm) Item tube kertas    tube tinggi (250*140) tube low (125*140)

Métode packing: 1. Kemasan karton. 2. bungkusan Usuk.

Hot Tags: Semi kusam poliéster dope dyed benang filamén, Cina, pabrik, suppliers, pabrik, borongan, dijieun di Cina, ngaropéa, kualitas, SGS, GRS

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept